?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Help!

  • Mar. 2nd, 2010 at 7:38 PM
I'm presently using the Coffee Expressive theme.

I have seen many other Expressive themes with mood themes working, but they're not working on mine.

I've spent an hour searching google, and all I could come up with is this:

Remove this line of code from the style sheet:

.metadata img {display: none;}


That's all well and good, but I can't find anywhere to edit the CSS of the Expressive theme to make mood themes display again.

I'm no expert at CSS and so this is all a bit confusing to me. I searched the community here but was unable to find this information anywhere (sorry if I missed it).

Can anyone let me know how I can get mood themes working again?

Comments

( 4 comments — Leave a comment )
av8rmike
Mar. 3rd, 2010 05:35 am (UTC)
It's not a CSS or Expressive problem. Your mood theme images aren't showing because the height and width values aren't specified.
jeffrey
Mar. 3rd, 2010 06:02 am (UTC)
Would that affect my friends page though? No mood icons show up there, either, for any of my friends or communities. And I don't think height and width values not being specified for my icons would affect that, would it?

ETA: Apparently it did, as now my icons are visible, as are those of people on my friends page. How bizarre. Thanks for the reply!

Edited at 2010-03-03 06:34 am (UTC)
ladycoreopsis
Mar. 3rd, 2010 07:55 am (UTC)
Off topic, but I <3 your icon!
jeffrey
Mar. 3rd, 2010 03:22 pm (UTC)
Thanks! Ahhh, nostalgia. :)
( 4 comments — Leave a comment )

Latest Month

March 2016
S M T W T F S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

S2 Help Communities

Tags

Powered by LiveJournal.com
Designed by chasethestars